[vc_row el_position=”first last”] [vc_column width=”1/2″] [vc_gallery type=”flexslider_fade” interval=”0″ onclick=”link_image” img_size=”300×262″ images=”1519″ custom_links_target=”_self” el_position=”first last”] [/vc_column] [vc_column width=”1/2″] [vc_column_text el_position=”first”]

Peter Kos
De Rookerij
Valkenaarstraat 25
1271 TJ Huizen

[/vc_column_text] [vc_column_text]

De-krachtcentrale.nl

[/vc_column_text] [vc_column_text]

Ik hou me naast het maken van schilderijen ook bezig met het vervaardigen van meubels en verlichting. Ik gebruik mijn atelier als broedkamer en de ideeën die ik nu ontwikkel zijn uiteindelijk terug te vinden in behang, meubels en verlichting.

[/vc_column_text] [vc_column_text]

Nummer 2c in Atelierroute 2016.

[/vc_column_text] [vc_facebook type=”button_count” el_position=”last”] [/vc_column] [/vc_row]